Sanni Kettunen toisenkin päivän tuplamestariksi pm-halleissa Kupittaalla

1.2.2015

T15-sarjassa kilpaileva Sanni Kettunen jatkoi hienoja halliesityksiään tänään VARSY:n pm-kisoissa Turussa. Tänään irtosi voitto 60 metrin aitajuoksussa ajalla 9.15 ja korkeudessa tuloksella 159. Myös Miia Kurppa nähtiin tositoimissa radalla ja kuularingissä.

Vilppaan nuoret esiintyivät edukseen myös toisena päivänä 15-vuotiaiden ja yleisen sarjan pm-hallikilpailuissa Turun Kupittaalla. Sanni Kettusen lisäksi piirinmestaruuden saavuttivat Miia Kurppa naisten kuulassa tuloksella 12.20 sekä Atte Sailola 15-poikien pituushypyssä tuloksella 586. Miia osallistui myös 60 metrin aitajuoksuun, jossa alkuerissä syntyi heikolla startillakin aika 9,29. Finaalissa Miian oli tarkoitus parantaa lähtöä ja sitä kautta koko suoritusta, mutta omien sanojensa mukaan olikin liian malttamaton odottamaan lähtölaukausta ja tuloksena oli hylkääminen varaslähdön takia.

Naisten kolmiloikassa Saara Sinervo otti hopeaa tuloksella 10.84 ja Laura Sirkiä pomppi neljänneksi tuloksella 10.34. Atte Sailola nappasi pituusmestruuden lisäksi pronssia poikien 200 metriltä ajalla 25,63. Nuutti Pirhonen juoksi saman sarjan kilpailussa voittaen oman eränsä. Aika 25,82 riitti yhteistuloksissa Aten jälkeen neljänteen sijaan. Nuutti kilpaili myös pituushypyssä. Päivän tulos oli 520, jolla irtosi viides sija. Miesten 200 metrillä Iiro Isokääntä oli viides tuloksella 24,52. Elina Tötterström hyppäsi 15-tyttöjen kolmiloikassa seitsemänneksi tuloksella 8.39. Kuulassa Elina oli kahdeksas tuloksella 7.89.

Ensi viikolla Kupittaalla kilpaillaan 17- ja 19-vuotiaiden hallipiirinmestaruuksista.