Vilppaan juoksijat menestyivät hienosti pm-maastoissa Raisiossa! Artulle kultaa 17-vuotiaiden 4 kilometrillä!

5.5.2015

Ysityttöjen hopeajoukkue.

Sisulisäikäiset, nuoret ja aikuiset kilpailivat sunnuntaina Raisiossa maastojuoksun piiinmestaruuksista. Vilppaan Urheilijat saavuttivat useita henkilökohtaisia- ja joukkuemitaleja!

Nuorimmassa sarjassa eli 9-vuotiaissa tytöissä Vilppaan Alisa Emaldynova juoksi viideneksi, Camilla Silén oli kuudes ja Emma Elovaara kahdeksas. Tässä sarjassa kilometrin mittaisen kilpalun juoksi maaliin 27 tyttöä. Joukkuekilpailussa Vilppaan tytöt saavuttivat pm-hopeaa jääden vain kahden sijalukupisteen päähän Kalannin Vankan voittajajoukkueesta.

10-tytöissä Mariella Laakso taisteli 27 tytön joukossa neljänneksi. Tiukan kilpailun voittoaika oli vain kolme sekuntia Mariellan aikaa parempi. Matkana oli 1,5km ja Mariellan aika 6.23.

11-pojissa Aarni Eijs juoksi seitsemänneksi. Poikia tuli maaliin 17. Aarnin aika 1,5km:n lenkillä oli 5.57.

13-tytöissä Vilppaan tytöt saavuttivat joukkuepronssia. Julia Matchenkova juoksi sijalle 9., Sofia Piispa oli 10. ja Teea Kainulainen 15. Tytöt juoksivat 2km.

14-tytöissä Janina Kautto otti pronssia. Janina juoksi 3km hienosti ajassa 12.14. Tässä sarjassa maaliin juoksi 20 tyttöä.

15-tyttöjen kolmella kilometrillä Renja Roos juoksi kuudenneksi ajalla 13.39.

15-pojissa Niilo Helkama juoksi pronssille ajalla 10.38. Niilon matkana oli myös 3km.

17-vuotiaiden miesten 4 kilometrillä Arttu Laaksonen juoksi piirinmestariksi ajalla 12.43. Oscar Varalahti juoksi sijalle 14. ajalla 15.55.