Seiväskoulu alkaa Salossa 12.4.

31.3.2016

Kuva Salon Vilppaan seiväskoulusta vuodelta 2010. Valmentajana toimi Risto Ivanoff. Seiväskoululaisten joukossa olivat mm. Laura Sirkiä ja Wilma Murto.

Seiväshyppy on Suomen kaikkien aikojen toiseksi parhaiten arvokilpailuissa menestynyt yleisurheilun kenttälaji. Se tarjoaa tulevaisuudessakin erinomaiset menestysmahdollisuudet nopeille, rohkeille ja taitaville urheilijoille, jotka ovat valmiita määrätietoiseen harjoitteluun.

Salon SEIVÄSKOULU 2016

Seiväskoulu on tarkoitettu 10 - 15-vuotiaille seiväshypystä kiinnostuneille yli seurarajojen. Seiväskouluun otetaan yhteensä enintään 10 tyttöä ja poikaa. Mikäli ilmoittautuneita on enemmän, pääsevät mukaan vanhimmat ja enemmän urheilutaustaa omaavat nuoret. Seiväskoulussa ei tarvita omaa seivästä. Seiväskoululaisten käytettävissä ovat Salon kaupungin ja Salon Vilppaan harjoitusseipäät.

Aika ja paikka:
Harjoitukset pidetään keväällä aluksi Salohallissa ja ilmojen lämmittyä Salon urheilupuiston urheilukentällä. Ensimmäinen harjoituskerta on Salohallissa tiistaina 12.4. klo 18-20.

Alustavasti harjoituspäivät ovat seuraavat: 12.4., 17.4., 19.4., 24.4., 3.5., 10.5. (tästä alkaen ulkona), 17.5., 24.5., 31.5., 7.6., 14.6. sekä Track Gamesien kilpailupäivä 1.6.. Harjoituskertoja on yhteensä 10, joten näistä mainituista 12 päivästä tulee 2 jäämään pois - todennäköisesti huhtikuulta LP Viestin tai Vilpas Vikingsien pelien takia. Harjoitukset pidetään klo 18-20.

Valmentajat:
Seiväskoulun päävalmentajina toimivat Timo Sirkiä ja Sari Murto.

Hinta:
Seiväskoulun hinta on 100 euroa ja se laskutetaan koulun alkaessa. Hintaan sisältyy 10 harjoitusta ja Seivästalli ry:n t-paita, sekä osallistumismaksu Salon Vilppaan Track Gamesin seiväskisaan 1.6.

Seivästalli ry. tukee seiväskoululaisten osallistumista Someron seiväskarnevaaleille 50 eurolla. Lisäksi seiväskoululaiset voivat liittyä Seivästalli ry:n jäseneksi 10 eurolla (normaalihinta alle 18-vuotiailta 20 euroa). Lisätietoja Seivästallin toiminnasta löytyy sivuilta www.seivastalli.fi.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot:

Ilmoittautumiset 10.4. mennessä sari.murto@culticon.fi tai 044-7045677.