Ajankohtaista

Uudet urheilijat täyttäkää ilmoittautumislomake, ottakaa yhteyttä ryhmän vetäjään ja tulkaa mukaan harjoituksiin!
Vilpas yleisurheilun jäsenet ja lähiomaiset saavat nyt 8% alennuksen K-Rauta Passelista.
Kirjan hinta on 30€, josta seuramme toimintaa tuetaan 10 eurolla! (Kirjan ovh. on 47€)
Vilppaan nuorilla oli kuuden mitalin maastojuoksupäivä.
Tammikuun viimeisenä päivänä seiväshypyn nuorten ME:n Saksassa hyppäsi Salon Vilppaan Wilma Murto. Kyselimme Wilmalta hieman kuulumisia.
Iiro, Wilma ja Laura kilpailivat torstaina menestyksekkäästi Turussa.
Tonttukisat kilpailtiin lauantaina Kupittaan hallissa Turussa. Vilppaan nuoret tekivät hyviä tuloksia ja paljon ennätyksiä.
Salon työväentalo oli tiistaina täynnä vilpaslaisia, kun perinteisessä puurojuhlassa palkittiin yleisurheilijoita kuluneen kauden saavutuksista. Parhaana yleisurheilijana palkittiin Wilma Murto ja paras miesyleisurheilija oli Samuli Eriksson.