2007-2008 -syntyneet

2007-2008 -syntyneiden ryhmä

Ikäryhmälle on tarjolla ohjattuja harjoituksia lokakuussa 2019 alkavalla talvikaudella kolmesti viikossa.

Harjoitukset on talvikaudella jaettu kolmeen eri teemaan. Talviharjoitukset alkavat ti 1.10.2019 Salohallilla klo 18.45.

HARJOITUSKERRAT JA SISÄLTÖ:

TIISTAISIN klo 18.45-20.00 Salohallilla yleisurheilun lajitreenit, vetäjänä Mervi Lokisto

KESKIVIIKKOISIN klo 19.15-20.15 Sirkkulan koulun liikuntasalissa Minna Lammisen ohjaama harjoitus, jonka teemana on liikkuvuus ja lihaskunto.

PERJANTAISIN klo 17.45-19.00 Salohallilla Vilpas Junior Juoksukoulu -harjoitus, jossa pääpaino on juoksemisessa. Harjoituksen ohjaajana toimii Antti Reiman. Osa harjoituksesta tehdään ulkona.

Vilppaan Junior Juoksukoulusta on lisätietoa täällä.

Hinta ja mitä sisältää?

Vuosimaksu on 300 euroa, joka maksetaan kahdessa 150 euron erässä. Kaudet jakaantuvat loka-maaliskuuhun ja huhti-elokuuhun.

Maksu sisältää ohjatut harjoitukset talvikaudella kolmesti viikossa koulutettujen ohjaajien vetäminä.

Yleisurheilulisenssin

Tapaturmavakuutuksen

Spurtti-lehden kotiin (8-13 vuotiaille)

Yhteiskuljetukset bussilla erikseen ilmoitettuihin kilpailuihin

Ilmaisen osanoton Vilppaan järjestämiin kilpailuihin, seuraotteluihin, pm-kilpailuihin ja TUL:n mestaruuskilpailuihin.

Miten mukaan ryhmään?

Harjoituksiin voi liittyä mukaan koska tahansa. Uusi harjoituskausi alkaa lokakuun 2019 alusta. Ensin tulee rekisteröityä Myclubiin nettisivuilta löytyvän linkin kautta.

Lasten vanhempia toivotaan osallistuvan seuratoimintaan omien mahdollisuuksien mukaan. Tarjolla on erilaisia toimitsijatehtäviä ja yhteisiä talkoohommia. Vanhemmille järjestetään myös koulutusta erilaisin kurssein. Vilpas kustantaa tuomari-, toimitsija- ja lasten yleisurheiluohjaajakurssin halukkaille.