2009-2010 -syntyneet

2009-2010 -syntyneiden yleisurheilukoulu

Talvikaudella ryhmälle on tarjolla ohjattuja harjoituksia kahdesti viikossa. Harjoitukset ovat maanantaisin klo 17.00-18.00 ja torstaisin 17.00-18.00 Salohallilla. Verryttelyt ulkona!

Tässä ikäluokassa on tärkeää rakentaa lapselle vahva perustaitopohja. Monipuolinen, hauska ja lapsennäköinen ryhmäharjoittelu on ainoa oikea tie innostaa ja kannustaa lasta yleisurheilijan polulla. Liikkumisen perusasiat juokseminen, hyppääminen ja heittäminen ovat taitoja, jonka pohjalle rakentuvat sekä yleisurheilun, mutta myös monen muun lajin lajitaidot.

Harjoituksissa siis leikitään, pelataa, hypitään, juostaan ja heitetään monipuolisesti. Yleisurheilun lajitaitoja opetellaan ja lapsia kannustetaan osallistumaan seuran ja piirin järjestämiin kilpailuihin.

HARJOITUSKERRAT JA SISÄLTÖ:

MAANANTAISIN klo 17.00-18.00 Vilpas Junior Juoksukoulu -harjoitus, jossa pääpaino on juoksemisessa.  Osa harjoituksesta tehdään ulkona. Vilppaan Junior Juoksukoulusta on lisätietoa täällä.

TORSTAISIN klo 17.00-18.00 Salohallissa yleisurheilun lajiharjoituspäivä. Tarkoituksena on harjoitella ikäluokan yleisurheilulajeja monipuolisten ominaisuus- ja lajitekniikoiden kautta.

Hinta ja mitä sisältää?

Vuosimaksu on 200 euroa, joka maksetaan kahdessa 100e erässä. Kaudet jakaantuvat loka-maaliskuuhun ja huhti-elokuuhun. Mukaan toimintaan voi ilmoittautua koska tahansa. Uudet urheilijat rekisteröityvät ryhmään Myclubin kautta.

Maksu sisältää ohjatut harjoitukset talvikaudella kahdesti viikossa koulutettujen ohjaajien vetäminä.

Yleisurheilulisenssin

Tapaturmavakuutuksen (lisenssivakuutus)

Spurtti-lehden kotiin

Yhteiskuljetukset bussilla erikseen ilmoitettuihin kilpailuihin

Ilmaisen osanoton Vilppaan järjestämiin kilpailuihin, seuraotteluihin, pm-kilpailuihin ja TUL:n mestaruuskilpailuihin.

Lasten vanhempia toivotaan osallistuvan seuratoimintaan omien mahdollisuuksien mukaan. Tarjolla on erilaisia toimitsija- ja talkootehtäviä. Vanhemmille järjestetään myös koulutusta erilaisin kurssein. Vilpas kustantaa tuomari-, toimitsija- ja lasten yleisurheiluohjaajakurssin halukkaille.