2013-2014 -syntyneet

2013-14 -syntyneiden yleisurheilukoulu

2013-14 -syntyneiden lasten ryhmä harjoittelee talvikaudella Sirkkulan koululla maanantaisin klo 17.15-18.00 ja kesällä Salon urheilukentällä. Harjoituksissa tutustutaan juoksu-, hyppy- ja heittolajeihin. Joka tunnilla leikitään erilaisia hippoja, tehdään ketteryysharjoituksia ja pidetään hauskaa. Tunti alkaa ja päättyy yhteiseen loppupiiriin. Ryhmän vetäjinä toimivat Maarit Vainio ja Maija Haartela-Vuori.

Mitä tarvitaan?

Liikuntavaatteet ja sisätossut tai paljaat jalat. Mukaan on hyvä ottaa juomapullo. Vesi on paras janojuoma.

Hinta ja mitä se sisältää?

Vuosimaksu on 120 euroa, joka maksetaan kahdessa 60e erässä. Kaudet jakautuvat loka-maaliskuuhun ja huhti-elokuuhun. Harjoitustaukoa pidetään alkusyksystä elokuun lopusta lokakuun alkuun. Kesällä, lomakuukausina harjoituksiin voi osallistua, kun perheelle se parhaiten sopii. Pidemmästä harjoitustauosta kannattaa mainita ryhmän vetäjälle.

Hinta sisältää ohjatut harjoitukset kerran viikossa, yleisurheilulisenssin, tapaturmavakuutuksen, ilmaisen osallistumisen Salon Vilppaan järjestämiin kilpailuihin sekä erikseen ilmoitettuihin tapahtumiin.

Ryhmän jäsenten vanhempien toivotaan osallistuvan seuran toimintaan mahdollisuuksien mukaan. Vilpas kouluttaa vanhempia toimitsija-, tuomari- ja ohjaajatehtäviin. Osallistua voi myös erilaisiin talkootehtäviin sekä buffet-toimintaan.