2014-2015 -syntyneet

2014-2015 -syntyneiden yleisurheilukoulu

 

 

2014-2015 -syntyneiden lasten ryhmä harjoittelee talvikaudella kaksi kertaa viikossa. Harjoitukset ovat urheilukentällä tiistaisin klo 18.30-19.30 ja torstaisin klo 17.15-18.15.

Harjoitukset ovat monipuoliset liikuntaharjoitukset, joissa koko tunti leikitään, juostaan, hypitään ja heitetään. Samalla opetellaan ryhmässä toimimista, ja tietysti tutustutaan monipuolisesti ikäluokan yleisurheilulajeihin. Ryhmässä kannustetaan osallistumista seuran ja piirin järjestämiin kilpailuihin. Ryhmän vetäjinä toimii Minna Lamminen. 

Lisätietoja ryhmästä:

Minna Lamminen (nuorisopäällikkö); minna (a) lamminen.net tai 041 461 6231.

 

Mitä tarvitaan?

Liikuntavarusteet. Jalkaan lenkkarit. Juomapullo mukaan.

 

Miten mukaan?

Ryhmään voi tulla mukaan koska tahansa. Uudet urheilijat rekisteröityvät ryhmään Myclubissa.. 

 

Hinta ja mitä se sisältää?

-Vuosimaksu on 200 euroa, joka maksetaan kahdssa 100 euron erässä. Kaudet jakaantuvat seuraavasti: loka-maaliskuu ja huhti-elokuu.Harjoitustaukoa pidetään alkusyksystä syyskuun alusta lokakuun alkuun.Hinta sisältää ohjatut harjoitukset kahdesti viikossa

-Yhteiskuljetukset bussilla erikseen ilmoitettuihin kilpailuihin

-Ilmaisen osanoton Vilppaan järjestämiin kilpailuihin, seuraotteluihin ja pm-kilpailuihin sekä erikseen infottaviin kilpailuihin.

 

Muuta

Ryhmän jäsenten vanhempien toivotaan osallistuvan seuran toimintaan mahdollisuuksien mukaan. Vilpas kouluttaa vanhempia toimitsija-, tuomari- ja ohjaajatehtäviin. Osallistua voi myös erilaisiin talkootehtäviin sekä buffet-toimintaan.