2016-2017 -syntyneet

2016-17 -syntyneiden yleisurheilukoulu

 

 

2016-17 -syntyneet lapset harjoittelevat kesäkaudella tiistaisin klo 17.30-18.30. Harjoituksissa leikitään erilaisia liikuntaleikkejä, tehdään ketteryysharjoituksia ja pidetään hauskaa. Tunti alkaa ja päättyy yhteiseen loppupiiriin. Ryhmien vetäjinä toimivat Mervi Lokisto sekä nuoret kesätyöntekijämme.

 

Mitä tarvitaan?

Sään mukaiset liikuntavaatteet sekä lenkkarit. Mukaan on hyvä ottaa juomapullo. Vesi on paras janojuoma.

 

Hinta ja mitä se sisältää?

Vuosimaksu on 120 euroa, joka maksetaan kahdessa 60e erässä. Kaudet jakautuvat loka-maaliskuuhun ja huhti-elokuuhun. Harjoitustaukoa pidetään elokuun lopusta lokakuun alkuun. Kesällä, lomakuukausina harjoituksiin voi osallistua, kun perheelle se parhaiten sopii. Pidemmästä harjoitustauosta kannattaa mainita ryhmän vetäjälle.

Hinta sisältää ohjatut harjoitukset kerran viikossa, ilmaisen osallistumisen Salon Vilppaan järjestämiin kilpailuihin sekä erikseen ilmoitettuihin tapahtumiin.

 

Muuta

Ryhmän jäsenten vanhempien toivotaan osallistuvan seuran toimintaan mahdollisuuksien mukaan. Vilpas kouluttaa vanhempia toimitsija-, tuomari- ja ohjaajatehtäviin. Osallistua voi myös erilaisiin talkootehtäviin sekä buffet-toimintaan.