Nuorisovalmennusryhmä 2004-2006 -syntyneet

valmennusryhmä 2004-2006 -syntyneet

Tähän ryhmään on valittu urheilijat iän, tason ja aktiivisuuden perusteella. Ryhmä osallistuu aktiivisesti harjoituksiin ja kilpailuihin. Poisjäännit ja syyt niihin on aina ilmoitettava vastuuvalmentajalle.

Ryhmä harjoittelee ohjatusti neljästi viikossa.

Maanantaisin klo 19.00-20.30 Salohalli, (nopeus), Sorja Väyrynen

Keskiviikkoisin klo 16.30-18.00 Salohalli (lihaskunto) Sari Murto ja Saara Sinervo

Torstaisin klo 18.15-19.30 Salohalli/urheilupuisto (kestävyys) Minna Lamminen

Lauantaisin klo 11.30-13.00 Salohalli (lajitreeni) Maija Haartela-Vuori

Hinta ja mitä sisältää?

Vuosimaksu on 400 euroa, joka maksetaan kahdessa (200e) erässä. Kaudet jakaantuvat loka-maaliskuuhun ja huhti-elokuuhun. Syyskuussa pidetään harjoitustaukoa.

Maksu sisältää ohjatut harjoitukset talvikaudella neljästi viikossa koulutettujen ohjaajien vetäminä.

Yleisurheilulisenssin

Tapaturmavakuutuksen

Spurtti-lehden kotiin (8-13 vuotiaille)

Yhteiskuljetukset bussilla erikseen ilmoitettuihin kilpailuihin

Ilmaisen osanoton Vilppaan järjestämiin kilpailuihin, seuraotteluihin, pm-kilpailuihin ja TUL:n mestaruuskilpailuihin sekä SM-kilpailuihin.

Miten mukaan ryhmään?

Ryhmään valitaan urheillijat iän, tason ja aktiivisuuden mukaan. Valmennusryhmän urheilijoilla on pääasiassa harjoituspohjaa jo useamman vuoden ajalta. Tähän ryhmään pääsystä neuvotellaan vastuuvalmentajien kesken.

Uusi harjoituskausi alkaa 30.9.2019.

Nuorten vanhempien toivotaan osallistuvan seuratoimintaan omien mahdollisuuksien mukaan. Tarjolla on erilaisia toimitsijatehtäviä ja yhteisiä talkoohommia. Vanhemmille järjestetään myös koulutusta erilaisin kurssein. Vilpas kustantaa tuomari-, toimitsija- ja lasten yleisurheiluohjaajakurssin halukkaille. Seuran kustantamia ohjaajakurssin käyneitä velvoitetaan osallistumaan ryhmän ohjaukseen esim apuohjaajana.