Seuratekstiilit

Tuulitakki.
Tyttöjen lyhyt kilpailutoppi ja poikien hihaton kilpailupaita.
Tyttöjen hihaton pitkä kilpailutoppi ja unisex tekninen t-paita.
Pitkähihainen tekninen kilpailupaita. Tyttöjen lyhyet trikoot.
Poikien lyhyet kilpailuhousut ja unisex tuulihousut.

Salon Vilpas ja Noname yhteistyöhön vuonna 2015

Aloitimme vuoden alusta yhteistyön suomalaisen Nonamen kanssa. Noname-merkin tekstiilit ovat saatavilla naantalilaisen Spotoxin Oy:n kautta.

Yläosat ovat Salon Vilpas designilla, mutta alaosat ovat Nonamen mustia varastotuotteita, joita on aina saatavilla. Siksi siis takkien ja kilpailupaitojen osalta teemme vain ryhmätilauksia.

Spotox Oy:n kanssa järjestämme seuraavan sovitustilaisuuden Salohallilla huhtikuussa 2017. Ilmoitamme mahdollisimman pian tarkan sovituspäivän!

Seuraava ryhmätilaus lähtee, kun saamme tarpeeksi tilauksia. Tuotteista tvoit kysyä lisätietoja Minnalta. (Puh. 041 461 6231). Alla näet tuotteiden hinnat.

Meillä on myös saatavilla varastosta muutamia ekstrakappaleita, jotka otimme viime tilauksen yhteydessä. Kysy lisää Minnalta!

HINNASTO:

Kilpailuasut (oma malli):

Tyttöjen lyhyt toppi ("Saara", digitaalipainettu)  35,00

Hihaton juoksupaita ("Running singlet", digitaalipainettu) 36,00

Vilppaan väreissä olevat sinivalkoiset "seepratrikoot" 59,00

Huipputekninen t‐paita ("Running t‐shirt, digitaalipainettu)  34,00

Huipputekninen pitkähihainen juoksupaita 36,00

Naisten pitkä toppi ("Fama", digitaalipainettu) 39,00

Varastotrikoot (mustat):

Pitkät juoksutrikoot ("Koio", varastotuote, musta) 37,00

Puolipitkät trikoot ("Koio", varastotuote, musta)  27,00

Naisten Lyhyet juoksutrikoot ("Leto", varastotuote, musta) 27,00

Seura‐asu:

Running ‐takki (digipainettu, oma malli) 73,00

Endurance ‐housut (varastomalli, koko musta) 36,00

Huom! Sivuillamme toimii myös kirpputori. Jos sinulla on tarpeettomaksi jääneitä, hyväkuntoisia urheilutarvikkeita, lähetä sähköpostilla tiedot osoitteella juhani.haartela(at)gmail.com, mitä myydään, mikä hinta ja yhteystiedot, niin laitamme ilmoituksen sivuille. Täältä näet mitä on tällä hetkellä myytävänä. Nyt on myytävänä useita piikkareita.