Wilmalle maaottelupaikka Jyväskylästä! Saara ja Iiro piirinmestaruuksiin Kupittaalla!

9.2.2015

Niilo Helkama.

Wilma Murto hyppäsi Jyväskylä Indoor Gameseissä lauantaina naisten seiväskisassa tuloksen 415, jolla sijoittui kilpailussa toiseksi Venäjän Angelina Zhuk-Krasnovan jälkeen. Kilpailu oli samalla maaottelukatsastus, joten näytön perusteella Wilma pääsee edustamaan viikonloppuna Suomea Norjassa käytävään hallimaaotteluun.

Turussa Kupittaalla kilpailtiin viikonloppuna 17- ja 19-vuotiaiden pm-hallikisoissa. Saara Sinervo voitti tuplamestaruuden 17-sarjassa. Kolmiloikassa voitto tuli ennätyksellä 10.85 ja aidoissa ajalla 9,41. Korkeudesta tuli lisäksi hopeaa tuloksella 158. Iiro Isokääntä hyppäsi 17-vuotiaiden korkeuden piirinmestariksi ennätyksellään 188. Kolmiloikan harjoitushypyssä Iiro loukkasi hieman nilkkaansa, mutta siitä huolimatta hyppäsi kisassa hopealle tuloksella 12.48.

Oscar Varalahti sai pronssia 17-sarjan 60 metrin aidoista ajalla 9,04 ja korkeudesta tuloksella 160. Janina Kautto käveli ensimmäistä kertaa 3000 metriä. Ajalla 18.35,79 sijoittui hopealle 17-sarjassa. Janina täyttää tänä vuonna vasta 14 vuotta. Hopeaa sai myös Laura Sirkiä 17-vuotiaiden seiväshypystä. Lauran tulos oli 325.

Muut Vilppaan urheilijat kisoissa olivat:

Niilo Helkama M17 1500m 8. 5.00,61

Nuutti Pirhonen M17 60m ae 7.87

Nuutti Pirhonen M17 pituus 10. 485

Elli Laaksonen N17 60m ae 8.60

Ensi viikonloppuna Kupittaalla järjestetään juniorihallikisat 9-15 -vuotiaille. Ennakkoilmoittautumiset Kilpailukalenterin kautta 11.2. mennessä. Kilpailu on omakustanteinen.